CorEixample


Som una associació de comerciants, professionals i amics de l'entitat propera als 200 associats que s'encarrega, des de l´any 1994, de dinamitzar social i econòmicament el territori comprès entre Còrsega, Gran Via, Passeig de Gràcia i Passeig de Sant Joan.

Formem part de la Fundació Barcelona Comerç i de Barcelona Oberta, entitats que reuneixen els principals eixos comercials de la ciutat.

Al 2005 vam rebre el "Premi a la millor iniciativa agrupada per a la dinamització comercial de la ciutat" atorgada per l´Ajuntament de Barcelona, i al 2014, el "Premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva Territorial" per la Generalitat de Catalunya.

Treballem per a la dinamització econòmico-social de la zona, amb campanyes de promoció comercial, oferim una gestió professional del territori i defensem i representem els interessos dels nostres socis davant de les administracions.

Tenim tot un seguit de propostes innovadores que s’adapten al futur del comerç i dels serveis, però sense oblidar-nos del que és el més important quan obrim les portes dels nostres establiments: el factor humà.

 

Serveis gratuïts pels nostres associats


♦ Coaching comercial
L'expert en visual merchandising i gestió comercial Ignasi Izquierdo t'ajudarà a autodescobrir les millores de la gestió del teu establiment posant-te a la pell del client. En 1 ó 2 sessions obtindràs un servei personalitzat de l'exposició del teu comerç (espais més atractius, col·locació productes...) per aconseguir així millors resultats en les vendes.

♦ Visual Merchandising
L'experta en visual merchandising i aparadorisme Paloma Guerra et proporcionarà les eines necessàries per conèixer com treure el màxim partit a la visibilitat del teu negoci. En 2 visites obtindràs un servei personalitzat d'identificació dels punts febles del teu aparador i aprendràs com distribuïr els productes per fer-lo més atractiu. Tot per augmentar les teves vendes.

♦ Defensor del Client /Mediador comercial
El Defensor del client és la figura encarregada de resoldre conflictes entre dues o més parts, satisfent les necessitats d'ambdues parts a partir del diàleg. Si això no fos possible, des del departament del Defensor del Client es posarien en marxa els mecanismes adequats per a solucionar qualsevol tipus de conflicte. Tot i que es digui "del client" l'objectiu és defensar els drets i els deures tant del comerciant com del comprador. 

♦ Formació i borsa de treball
Us oferim cursos de formació gratuïts, borsa de treball amb dret a quatre setmanes de pràctiques gratuïtes pel vostre comerç i estudiants en pràctiques al vostre negoci (sempre supervisats per un tutor/a).

♦ Estudiants en pràctiques al vostre negoci
Ens encarreguem de posar-vos en contacte amb diferents escoles i centres d'ensenyament amb possibilitat de dur a terme convenis de pràctiques a estudiants per períodes establers i sempre supervisats per un tutor.

 

Descomptes pels nostres associats


♦ 10% de descompte en el rebut anual de recollida de residus.

♦ 15% de descompte en la compra de vals d´aparcament SABA.

♦ 50% de descompte en la compra de bosses comerç de l´Ajuntament de Barcelona, amb la possibilitat de personalitzar-les amb el vostre logo.

♦ 40% descompte en insercions publicitàries a la revista CorEixample.

♦ Neteja de graffitis i pintada de persiana gratuïta (sota disponibilitat a la campanya de l'Ajuntament)

♦ Retorn del 10% de la quota anual e soci si treballeu amb el Banc de Sabadell

♦ Selecció d’ ofertes de proveïdors (bancs, assegurances, telefonia, etc...)

 

Accions de dinamització i comunicació


♦ Campanyes de dinamització comercial ( fires, festes, campanya nadal, etc).

♦ Gestió de les llums de Nadal.

♦ Participació en les activitats de l´associació, com ara: CorEixample Street Market (primavera i tardor), Fira modernista.

♦ Presència a la web CorEixample.

♦ Difusió de les vostres promocions a les xarxes socials.

♦ Presència sense cost a la guia de la revista CorEixample.

♦ Newsletter mensual amb informació d´interès per als nostres associats.

Cercador d'Associats del Cor

Enllaços d'interès